PDF Печать E-mail

Polosa_Podii

5 Вересня 2021р.

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu2Я - кондитер! Етапи успіху

На початку навчального року у студентів 4 курсу стартує дисципліна "Предмет спецпідготовки", яка навчає   їх кондитерському мистецтву, заглиблює в солодкий простір творчості та краси.

Викладачі  фахової дисципліни навчають найважливішим етапам кондитерства : роботі з рецептурою, оздобленню виробів, а також аналізують помилки під час приготування  продукту та разом зі студентами  шукають шляхи їх уникнення.

Студенти з нетерпінням чекають момент, коли  можна власноруч  полити дзеркальну глазур на ніжний тортик, приготувати крем-чіз, капкейк, конфі,намелаку, еклер, глясаж, зефір, шоколад...

Викладачі  стежать за новинками кондитерства та охоче діляться  своїми знаннями та вміннями  з майбутніми фахівцями.

Викладачі фахових дисциплін Сухецька А.С., Артемюк О.А.

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu1
 
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Яку спеціальність обрати?
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні3
mod_vvisit_counterВчора3
mod_vvisit_counterНа цьому тижні3
mod_vvisit_counterНа попередньому тижні38
mod_vvisit_counterВ цьому місяці158
mod_vvisit_counterВ минулому місяці515
mod_vvisit_counterВсього766866

Сьогодні: 2022-01-23 18:13

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Розробник Назаров А.Л. Joomla!. Designed by: internet hosting company value hosting Valid XHTML and CSS.