Печать

Polosa_Podii

  18 Лютого 2021р.

2021.02.18_Gusto_Gastro_salon2Візит у Gusto Gastro Salon

18.02.2021 р. під час виховної години студенти групи ГРС-11 з класним керівником Шпортько Л.В. відвідали “Gusto Gastro salon”. Студенти ознайомилися з технологією приготування устриць та равликів, культурою подачі та споживання даних делікатесів. Також на цій зустрічі студенти мали змогу познайомитися з професією сомельє.

Шеф кухар Юрій Кузнєцов розповів присутнім про види вин, їх походження, вік та зрілість вина, умовами зберігання вин, обладнанням та пристроями, що використовуються в роботі сомельє.

Шпортько Л.В., викладач

2021.02.18_Gusto_Gastro_salon1


2021.02.18_Gusto_Gastro_salon