Печать

Polosa_Podii

  24 Червня 2021р.

2021.06.24_Virobnicha_praktika_HTВиробнича практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику в кращих готельно-ресторанних комплексах та закладах ресторанного господарства міста Рівного: «Швейцарія», «Золота підкова», «Золотий лев», ресторан «Gusto gastro salon», ресторан «Меланж», розважально-оздоровчий комплекс "Підкова", «Лісовий».

Зазначені підприємства застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших студентів у здобутті професійних навичок і вмінь.

Головним завданням виробничої практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями надання основних і допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів та форм організації управління.

Таким чином, залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені фахівці за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» затребувані на ринку праці.

Ц/к харчових технологій і готельно-ресторанної справи

2021.06.24_Virobnicha_praktika_HT1

2021.06.24_Virobnicha_praktika_HT2

2021.06.24_Virobnicha_praktika_HT3

2021.06.24_Virobnicha_praktika_HT4