Печать

Polosa_Podii

  19 Жовтня 2020р.

2020.10.19_Profesiya_kuharТенденції сучасного ресторанного бізнесу

Кухарю, милий, вітаємо!

І від усієї душі бажаємо

Творчого натхнення,

Ліпити щоб смачні пельмені.

Сліз поменше проливати,

Коли цибулю будеш очищати!

Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято - Міжнародний день кухаря і кулінара, який був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році. До цієї дати та в рамках тижня циклу харчових технологій та готельно–ресторанної справи коледжу у читальному залі було оформлено тематичну книжкову інсталяцію - «Тенденції сучасного ресторанного бізнесу». Незамінним помічником на кухні у кожному домі, у кожної хорошої української господині є улюблена кулінарна книжка. Такі книги є і в бібліотеці нашого коледжу. Всі вони надзвичайно позитивні, цікаві, а також пізнавальні. Адже саме мистецтво приготування страв відіграє надзвичайно велике значення у культурі, становленні родинних традицій та житті нашого суспільства.

Кожна господиня прагне через свої страви передати любов, турботу, піклування про своїх близьких та рідних, сусідів та знайомих. Тому дуже цінним буде познайомитися із цими книгами, які безумовно збагатять знання кожного із нас.

Запрошуємо усіх бажаючих на перегляд!

Завідувач бібліотеки Хома Є.С.

2020.10.19_Profesiya_kuhar1